Télre hangolódva – készítsük fel otthonunkat a hideg estékre

Télre hangolódva – készítsük fel otthonunkat a hideg estékre

Megérkezett az igazi ősz. A nappalok egyre rövidebbek, a reggelek és esték pedig egyre hűvösebbek.

Mi jut eszünkbe erről az évszakról? Meleg takarók, forró italok, gyertyák, pattogó tűz és kuckózás. Változás és átalakulás tölti be a levegőt ahogy a levelek színt váltanak az élénkzöldtől a különböző melegebb árnyalatokig és lágyan a földre hullanak.

Ez az évszak ideális ahhoz, hogy kimozduljunk a szabadba, élvezzük a friss levegőt és a vibráló színek sokaságát. A természet meleg színeiben tett séták bizonyítottan feldobják a hangulatunkat és segítenek leküzdeni az alacsonyabb energiaszintet, nyugodtabbnak és pihentebbnek érezzük magunkat.

Azonban van valami egészen különleges abban is, amikor a hűvös levegőn tett séta után rózsásan és kimerülten megérkezünk a meleg, meghitt otthonunkba. Az extra kényelem megteremtéséhez viszont fel kell készítenünk a belső teret, hogy az melegséget, biztonságot és nyugalmat biztosítson számunkra.

Ehhez mutatunk néhány ötletet és segítünk a télre hangolódni, hogy bevihessük otthonunkba az évszak hangulatát és igazi bekuckózós légkört teremthessünk.

Gyertyák

A gyertyát évszázadok óta használják díszítő elemként a lakberendezésben, és az őszi dekorációban is az első helyen szerepel. A gyertyafény nem csak szép látvány, hanem melegséget és meghitt hangulatot is teremt otthonunkban.

Bármilyen alkalomhoz tökéletes: baráti beszélgetések, családi vacsora, relaxációs fürdő, olvasás és reggeli közben is nélkülözhetetlen kiegészítő.

A gyertyák természetesen a hangulatos őszi fényvilág megteremtése szempontjából is elengedhetetlenek egy stílusos otthonban, hiszen a pislákoló gyertyafény bensőséges hangulatot varázsol.

Kínálatunkban gyönyörű gyertyák közül választhatunk, különleges Malia díszített gyertyáink dekoratív megjelenésükkel, Rustic gyertyáink pedig csodaszép színeikkel teszik tökéletessé az enteriőrt.

Díszpárnák

Az őszi kuckózós esték nélkülözhetetlen kellékei a pihe-puha díszpárnák. Amellett, hogy maximális kényelmet biztosítanak, a párnák olyan kiegészítők, melyekkel könnyedén otthonunkba csempészhetjük az ősz hangulatát. Merítsünk ihletet a természetből, és használjuk a barna, a sárga és a zöld árnyalatait, melyek nem csak mélyebb tónust kölcsönöznek a szobának, hanem rendkívül hangulatosak és megnyugtatóak is.

Tamia díszpárnánk igazi otthonos hangulatot idéz bézs színével, pamut és gyapjú anyaga pedig maximális kényelmet biztosít.

Frida kollekciónk díszpárnái is tökéletesen illenek az őszi enteriőrbe. Szerezzünk be néhány mintás darabot is, melyek stílust és eleganciát sugároznak.

Takarók

Egy hűvös őszi estét nem is tudunk elképzelni egy puha takaró nélkül, mely egyrészt hihetetlenül kényelmes érzést és meleget biztosít számunkra, másrészt pedig a kanapé kötelező tartozéka és a díszpárnák kiegészítő kelléke.

Kuporodjunk alá filmnézés közben, vagy terítsük magunk köré a kedvenc könyvünket olvasva, a lényeg, hogy mindig kéznél legyen.

A pihe-puha Friola takaró vagy a megnyugtató színű Rinna takaró tökéletes választás.


Gyertya- és mécsestartók

Természetesen nem hiányozhatnak az enteriőrből a különböző formájú és méretű gyertya- és mécsestartók.

Alap kiegészítők, melyek stílust és személyiséget adnak otthonunknak, a lágy és tört fény nyugtató, békés légkört teremt bármelyik helyiségben.

Gyönyörű, mozaikokkal készített Epione mécsestartónk rusztikus megjelenésével a lakás bármely pontján kellemes hangulatot áraszt.


Lámpások

Az ősz a hangulatos fényekkel lesz igazán teljes. A lámpás közkedvelt fényforrás és dekoráció egyben, nem csak szemet gyönyörködtető kiegészítő, hanem praktikus és sokoldalú is. Hordozható, így bárhova magunkkal vihetjük, beltéri és kültéri díszítésre és világításra is tökéletes.

Elengedhetetlen kellék a varázslatos és hangulatos légkör megteremtéséhez.

Lámpás kínálatunkban különböző színű, stílusú és anyagú darabokat találhatunk.

Nagyszerű megoldás, ha ugyanabból a stílusból különböző méretű lámpásokat párosítunk.

Bögrék

Tegyük tökéletessé a kuckózós estéket egy bögre meleg teával. Ebben az időszakban nagy népszerűségnek örvendenek a forró italok, hiszen ilyenkor szervezetünk jobban kívánja a nagyobb fűtőértékű folyadékokat.

Egy mennyei forrócsoki vagy tea a testünket és lelkünket is felmelegíti. Kínálatunkban gyönyörű bögrék és csészék közül választhatunk. Kedvenceink a képen látható Amera csésze, valamint az Amera bögre füllel.


Készülj velünk, minőségi és stílusos termékeink széles választéka segít abban, hogy meghitt hangulatban és kényelemben töltsük a hűvös estéket!

Vissza a blogba

KERESD MEG KEDVENCEIDET A Díszpárnák és takarók KOLLEKCIÓNKBÓL!

1 / 8