Az elegáns és időtálló márvány

Az elegáns és időtálló márvány

A márvány egy csodaszép természetes anyag, mely hosszú idők óta népszerű a lakberendezésben, már az ókori görögök is szeretettel használták. Nem is csoda, hiszen elegáns megjelenésével otthonunk méltó dísze.

A márványból készült kiegészítők igazán időtálló darabok, soha nem mennek ki a divatból. Bármelyik lakberendezési stílusban kitűnően illeszkednek az enteriőrbe.

Az anyag nagy előnye még, hogy karcálló, hihetetlenül tartós és a karbantartása is egyszerű.

A márvány a harmónia és a béke érzetét kelti minden térben.

Nappalink meghatározó eleme lehet a gyönyörű Marmilla kisasztal szett, mely  két színben is elérhető. Letisztult megjelenésükkel és magas minőségükkel igazi skandináv hangulatot csempésznek otthonodba. Elegáns, dekoratív és praktikus kiegészítők. Külön-külön, de együtt, szettben is gyönyörűen mutatnak.

Az elegáns megjelenésű Ellia gyertyatartó is elengedhetetlen kiegészítő a márvány szerelmeseinek. Letisztult formájával és minőségi kivitelezésével különleges eleganciát varázsol az enteriőrbe.

Igazán szemet gyönyörködtető kiegészítő a lakás minden pontján használható Marmilla dísztál, mely aranyozott vasból készült lenyűgöző márvány talppal.

Tárolásra is tökéletesen alkalmas a márvány. Ellia dobozunk gyönyörű és elegáns megjelenése mellett rendkívül praktikus is, tökéletes apróbb tárgyak tárolásához. Elérhető két színben és két méretben.

 

A márvány a konyhában is kitűnően megállja a helyét. Kínálatunkban egyedi és stílusos megjelenésű márvány konyhai kiegészítőket találhatsz több színben, méretben és formában.

Estille vágódeszkánk tökéletes főzéshez, tálaláshoz vagy csak önmagában dekorációként. Természetes mintázatával exkluzív hatást kölcsönöz a terítéknek.

Ellia gyümölcskínálónk üde színfoltja lehet bármelyik asztalnak. Elegáns megjelenése és stílusos formavilága minden tekintetet magára vonz.

 

A márvány tehát nem csak az építészetben vagy szobrászatban, de a lakberendezésben is fontos szerepet tölthet be. Praktikus, időtálló és exkluzív - ezek azok az értékek, melyeket kínálatunkkal képsviselni szeretnénk.

Vissza a blogba

KERESD MEG KEDVENCEIDET A Márvány KOLLEKCIÓNKBÓL!

1 / 8